Author: admin

Ditën e djeshme, në qytetin e bukur të Shkodrës, në Shirokë, u zhvillua "Triathlon Labeat" me temën 'Race on, Race Pink'. Këtë vit, kjo ngjarje iu dedikua  Kancerit të Gjirit, dhe organizatorët zgjodhën të bashkëpunojnë me Europa Donna Albania për të mbështetur përpjekjet e saj në...

Europa Donna Albania është një organizatë e fuqishme dhe frymëzuese e themeluar në vitin 2008 nga Diana Myrto, një ish-paciente që ka kaluar me sukses nëpër sfidat e kancerit të gjirit. Duke u angazhuar me pasion, Diana ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në luftën...

Nga data 23 deri më 29 janar është Java e Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës. Kjo është një javë veçanërisht jetike ndërgjegjësimi pasi shërben për të nxjerrë në pah një temë të cilën shumë njerëz ose e anashkalojnë ose ndihen të parehatshëm duke...

Tetori rozë Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit festohet por dhe thërritet e sensibilizohet çdo tetor që nga fillimi i viteve nëntëdhjetë. Quhet 'Tetori Rozë' pasi njerëzit në mbarë botën adoptojnë ngjyrën rozë dhe shfaqin një fjongo rozë për të rritur ndërgjegjësimin për shëndetin e...