Aktivitete

Komisioni Evropian ka lançuar sot, në Ditën Kombëtare të Kancerit, konsultimin publik në mbarë BE-në mbi planin planin "Europe’s Beating Cancer Plan". Ky konsultim do të ndihmojë në formimin e "Planit", identifikimin e fushave kryesore dhe eksplorimin e veprimeve për të ardhmen. Sidoqoftë, me deri në...

Një ndër produktet e preferuara të vajzave dhe grave, zbutësi i rrobave "Novela" po përkrah kauzën e Europa Donna Albania në luften kundër kancerit të gjirit. Teksa jemi pranë muajit tetor që është dhe "Muaji Ndërkombëtar i Kancerit të Gjirit", zbutësi 'Novela' po kontribuon në...