Evente 2016

Mosha, gjinia, pushteti= Asnjë vlerë! Kanceri i gjirit nuk i njeh këto. Mund të prekë këdo nga më i thjeshti deri tek më i pushtetshmi. Prek dhe vetë mjekët dhe ata që punojnë çdo ditë me pacientët. Por ne mund ta kapim në kohë: Diagnostikimi i hershëm...