Historia ime

Një mikeshë e imja e mirë - dhe e juaja padyshim - ndërroi jetë pas një lufte 11-vjeçare me kancerin metastatik të gjirit.  Në mes të pandemisë së COVID-19, në ditët më të vështira të njerëzimit, ne humbëm shoqen tonë,  aktivisten e pashoqë, Sonela Totrakun. Mëngjesi...

Para 11 vitesh, Sonela Totraku nisi një rrugëtim të ri, që nuk ishte në planet e saja. Teksa vraponte për të realizuar pasionet dhe dëshirat dhe mendonte se kishte kohë për t`i kapur këto ëndrra, jeta e përballi me një sfidë. Në moshën 32-vjeçare, teksa Sonela...

Mjekët e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë shprehen se kanë çrrënjosur plotësisht kancerin nga një paciente e cila kishte kancer të pashërueshëm dhe të avancuar të gjirit. Ky rast po rrit shpresat për një mënyrë të re të luftës kundër llojeve më të zakonshme të kancerit,...