Stili i jetesës

Një jetesë e shëndetshme sot për një shëndet të mirë nesër. Kjo është mesazhi që Europa Donna Albania kërkon të përçojë tek të gjithë se sa e rëndësishme është që të keni një jetesë të shëndetshme dhe të angazhoheni me aktivitete sportive. "Dita e Shëndetit të...