Te Fundit

Përshtati në shqip Dr. Orges SPAHIU, Përgjegjës i Njësisë së Radioterapisë – QSUT “Nënë Tereza” Shumë qendra të Radioterapisë nëpër botë janë përballur me pandeminë e Covid-19. Kjo ka çuar në një situatë të paparashikuar dhe duke kërkuar ndërmarrjen e masave shtrënguese. Disa prej këtyre masave janë...

Nga Prof Dr. Shahin Kadare dhe Prof As. Majlinda Buba Nëse ndonjëherë ka patur një kohë për të qenë kaq të paduruar që shkencës i duhet    kaq shumë kohë për të zgjidhur problemet komplekse që kërcënojnë shëndetin dhe jetën e njeriut, kjo kohë do të ishte...

Një mikeshë e imja e mirë - dhe e juaja padyshim - ndërroi jetë pas një lufte 11-vjeçare me kancerin metastatik të gjirit.  Në mes të pandemisë së COVID-19, në ditët më të vështira të njerëzimit, ne humbëm shoqen tonë,  aktivisten e pashoqë, Sonela Totrakun. Mëngjesi...