Te Fundit

Europa Donna Albania është një organizatë me qendër në Tiranë por vëmendja e saj është edhe në qytetet lokale. Për herë të parë EDA u zhvendos në Shkodër duke sensibilizuar për kancerin e gjirit. Aktiviteti përkoi dhe me ndeshjen që luhej mes kombëtares shqiptare dhe...

[gallery ids="15692,15691,15690,15693"] Maturantet e “Shkollës Profesionale në Kamëz” organizuan në tetor një aktivitet mbresëlënës. Në këtë aktivitet kishin ftuar mamatë e tyre dhe drejtuesen e organizatës “Europa Donna Albania”, Donjeta Zeqën. Vajzat e vitit të katërt kishin përgatitur material informuese për kancerin e gjirit, kishin zhvilluar intervista...

Në prag të festave të fundvitit Europa Donna Albania organizoi një pritje për gratë e shtruara në Onkologjik në QSUT. Gra nga të gjtha krahinat e Shqipërisë u mblodhën në dhomën “ZEN”, dhomë e mobiluar nga Europa Donna Albania për t`u përdorur nga pacientet e...