Te tjera

[gallery ids="15692,15691,15690,15693"] Maturantet e “Shkollës Profesionale në Kamëz” organizuan në tetor një aktivitet mbresëlënës. Në këtë aktivitet kishin ftuar mamatë e tyre dhe drejtuesen e organizatës “Europa Donna Albania”, Donjeta Zeqën. Vajzat e vitit të katërt kishin përgatitur material informuese për kancerin e gjirit, kishin zhvilluar intervista...