Rreth nesh

Europa Donna Albania, Shoqata Shqiptare për Luftën kundër Kancerit të Gjirit

 

Europa Donna Albania është një organizatë e shoqërisë civile, e pavarur, jofitimprurëse.

Kjo organizatë lidh gra të shëndetshme, paciente me kancer gjiri dhe institucione profesionale në Shqipëri që punojnë në fushën e Kancerit të Gjirit.

Europa Donna Albania
Rruga “Hoxhë Vokrri”
Tiranë, Albania