Së bashku veç, por gjithmonë bashkë: Race for the Cure Albania 2020

Së bashku veç, por gjithmonë bashkë: Race for the Cure Albania 2020

Race for the Cure 2020

Së bashku veç, por gjithmonë bashkë

2020-a është një vit i veçantë.

Shumë gjëra janë ndryshe këtë vit.

“Race for the Cure” është ndryshe këtë vit.

Por jemi të fortë, më të fortë se COVID-19.

Kjo është arsyeja pse ne vijmë bashkë me miqtë, familjarët dhe kolegët dhe do të ecim ose vrapojmë së bashku në lagjen tonë.

Kanceri i gjirit nuk do të ndalet për COVID-19 .

Por as ne nuk do ta bëjmë.

Ne do të vazhdojmë të festojmë dhe të nderojmë ata që ndërruan jetë.

Ne do të vazhdojmë të kujdesemi për ato që po përballen sot me kancerin e gjirit.

Dhe ne do të vazhdojmë të luftojmë për ato që duhet të përballen me kancerin e gjirit nesër.

Së bashku veç, por gjithmonë bashkë.

Kjo është “Race for the Cure” e këtij viti.

Keni bërë një ndryshim në të kaluarën.

Dhe ne do të bëjmë një ndryshim përsëri në të ardhmen.

Nga e premtja e 25 Shtatorit deri të dielën e 27 Shtatorit.

Ne do të ecim dhe do të vrapojmë në të gjithë Europën në 32 vende, së bashku me 36 organizata që janë të fokusuara në kancerin e gjirit.

Për nënat dhe bijat, për baballarët dhe djemtë, për motrat dhe vëllezërit, për miqtë dhe familjarët, për pacientët dhe punonjësit e kujdesit shëndetësor.

Së bashku kemi një qëllim: një të ardhme pa kancer të gjirit.

Kjo është arsyeja se ne vazhdojmë “Race for the Cure”.

Mbështetja juaj, shpëton jetë.

Tani më shumë se kurrë.

Bëhur hero në raceforthecure.eu

25-26-27 Shtator 2020