Europa Donna Albania: Në krye të luftës kundër kancerit të gjirit që prej vitit 2018 

Europa Donna Albania është një organizatë e fuqishme dhe frymëzuese e themeluar në vitin 2008 nga Diana Myrto, një ish-paciente...
Read More
Europa Donna Albania: Në krye të luftës kundër kancerit të gjirit që prej vitit 2018 

Europa Donna Albania dhuron 100 proteza silikoni për vajzat dhe gratë me Kancer Gjiri

Pas shumë përpjekjeve dhe burokracive të shumta që ligji shqiptar ka lidhur me donacionet, arritëm që të sillnim donacionin e...
Read More
Europa Donna Albania dhuron 100 proteza silikoni për vajzat dhe gratë me Kancer Gjiri

Ecja dhe joga mund të ulin rrezikun e përhapjes ose rikthimit të kancerit

Ecja për 30 minuta në ditë dhe praktikimi i jogës mund të ndihmojë në reduktimin e lodhjes tek pacientët me...
Read More
Ecja dhe joga mund të ulin rrezikun e përhapjes ose rikthimit të kancerit

“Race for the Cure Albania 2022”: Lezha dhe Shkrodra ‘Garojnë për Kurën’ në të njëjtën ditë

"Race for the Cure Albania" u zhvillua për herë të parë në dy qytete njëherazi në Shqipëri, në Lezhë dhe...
Read More
“Race for the Cure Albania 2022”: Lezha dhe Shkrodra ‘Garojnë për Kurën’ në të njëjtën ditë

Tetori Rozë, bashkohu me Europa Donna Albania për të ndërmarrë veprime gjatë Muajit të Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

Tetori rozë Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit festohet por dhe thërritet e sensibilizohet çdo tetor që nga fillimi...
Read More
Tetori Rozë, bashkohu me Europa Donna Albania për të ndërmarrë veprime gjatë Muajit të Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit

Maji, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e fshikëzës: Faktorët e riskut dhe simptomat

Kanceri i fshikëzës së urinës është lloji i dhjetë më i zakonshëm i kancerit që ndodh në botë. Mbi 500,000...
Read More
Maji, muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e fshikëzës: Faktorët e riskut dhe simptomat

Humb jetën Doktor Shahin Kadare, me një kontribut të jashtëzakonshëm në mjekësi dhe mbështetës i madh i kauzës së kancerit të gjirit

Mjeku onkolog Shahin Kadare është ndarë nga jeta mëngjesin e sotëm pas një beteje 1-vjeçare me kancerin. Doktor Shahin Kadare...
Read More
Humb jetën Doktor Shahin Kadare, me një kontribut të jashtëzakonshëm në mjekësi dhe mbështetës i madh i kauzës së kancerit të gjirit

Europa Donna Albania dhuron proteza për gratë me kancer gjiri tek Onkologjiku në QSUT

Europa Donna Albania në bashkëpunim me "ABC Breast Care" në Gjermani kanë bërë të mundur donacionin e 71 protezave dhe...
Read More
Europa Donna Albania dhuron proteza për gratë me kancer gjiri tek Onkologjiku në QSUT

Lot emocione dhe garë për të prekurit me kancer gjiri, EDA mban aktivitetin e “Race for the Cure 2”

“Race for the Cure Albania” u rikthye në edicionin e saj të dytë në "Tetorin Rozë" në një aktivitet simbolik...
Read More
Lot emocione dhe garë për të prekurit me kancer gjiri, EDA mban aktivitetin e “Race for the Cure 2”

Shqipëria hap regjistrimet për “Race for the Cure 2”, si mund të bëheni edhe ju pjesë

Ky është viti i dytë që Shqipëria zhvillon një nga garat më të rëndësishme në Europë siç është "Race for...
Read More
Shqipëria hap regjistrimet për “Race for the Cure 2”, si mund të bëheni edhe ju pjesë

Na mbështesni!

Bëj një donacion për
Europa Donna Albania.
Behu edhe ti pjese! 

Dhuro tani

Botimi i fundit i revistës

Qëllimet tona

Advokim dhe Lobim

Fushata për sigurimin e trajtimit optimal. Nëpërmjet advokimit dhe lobimit EDA ka si qëllim të plotësoje kushtet dhe nevojat që i takojnë pacienteve me kancer gjiri.

Promovim

Të promovojë shpërndarjen dhe shkëmbimin e informacionit faktik dhe të përditësuar mbi kancerin e gjirit në të gjithë Shqipërinë.

Sensibilizim

Të theksohet nevoja për diagnostikimin e hershëm nëpërmjet aktiviteteve e fushatave ndërgjegjësuese dhe sensibilizuese.

Përfaqësim

Përmirësim i cilësisë se jetës së grave me kancer gjiri. EDA është zëri i pacientëve dhe do të çojë zërin dhe shqetësimin e tyre në institucionet përgjegjëse.

Kujdes cilësor

Të sigurohet kujdes dhe mbështetje cilësore gjatë dhe pas trajtimit.

Mbështetje

Mbështetje dhe informacion për gratë me kancer gjiri duke ofruar dhe vënë në shërbim të gjitha mënyrat e komunikimit për të adresuar problemet e tyre.

Partnerët tanë