Lloje të tjera të kancerit të gjirit

Europa Donna Albania është një organizatë e fuqishme dhe frymëzuese e themeluar në vitin 2008 nga Diana Myrto, një ish-paciente që ka kaluar me sukses nëpër sfidat e kancerit të gjirit. Duke u angazhuar me pasion, Diana ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në luftën...